Buster jerk Salt water esittelyssä

Salt water mallit olivat esillä keväällä Ruotsin kalastusmessuilla. Siellä itselleni ensi hypistelyt kyseisiin tuotteisiin.
Nämä sea water mallit on varustettu paksummalla runkolangalla, meriveden kestävillä koukuilla sekä kestävällä nano pinnotteella, siinäpä suurimmat eroavuudet tavallisiin Buster jerkkeihin. Painokin on pysynyt samana.
Suomen kalastustarvikeliikkeisiin saapui kuusi mielenkiintoista väriä. Näistä välkehtiväkylkisistä Bustereista saattaa tulla haluttujakin ottipelejä niin hauille kuin kalastajille. Mielestäni värit ovat hyviä, varsinkin välkehtivyys kirkkaassa säässä on mieleeni. Onhan yksi suosikki Buster Jerk väri C089W1 jossa kyljet välkehtivät samankaltaisesti. Ja oma uistinvärimieltymys on aika häröpainoitteinen. Mistähän sekin kertoo ? Näistä kuudesta väristä kelpuutan melko varmasti jatkoon pinkin, sinisen sekä jommankumman pilkkukyljen. Mutta ensin näillä pitää kalastaa....

Nämä kuusi Salt water Buster jerkkiä pääsee viikonloppuna testiin. Kestääkö koukut sekä pinnoite ja saanko kaloja se sitten ensi viikolla.