Tukholman kalastusmessut 18.-20.3.2016

Itselleni varma kevään merkki on kalastusmessut Ruotsissa. Näillä messuilla on tullut käytyä usean vuoden ajan niin Tukholmassa, Jönnköpingissä kuin myös kerran Sundsvallissa. Helpoin ja nopein paikka piipahtaa messuilla on Tukholma, siellä ehtii käymään ihan laivaristeilyn ohessa.
Aiemmin Tukholman kalastusmessut pidettiin Kistassa mutta tänä vuonna paikka on vaihtunut Älvsjöhön. Itseasiassa olin nytkin menossa kovaa vauhtia Kistaan kunnes kaverit mainitsi uudesta paikasta jossa messut pidettäisiin. Olisi siinä perjantaiaamuna suu minulla venähtänyt mutruun Kistan messuhallin ovia nykiessä ja ihan vaan todetakseen, että nyt on väärä paikka kyseessä.
Kistaan pääsi helpolla laivaterminaalista kahdella metrolla ja oli vielä ajoissa paikalla mutta tämä uusi messupaikan sijainti vaatii jo hiukan enemmän julkisten käyttöä (metrolla+junalla). Aikaa kuluu rutkasti enemmän kuin ennen.
Messuille kuitenkin kannattaa tulla, esimerkiksi katsomaan kevään uutuuksia sekä tekemään hankintoja tulevaa kalastuskautta varten.

http://www.sportfiskemassan.se/

Itseäni messuilla kiinnostaa eniten erikoisliikkeiden Buster jerk värit. Tällä hetkellä minulla ei ole tiedossa, onko erikoisliikkeille tulossa uusia värejä messuille. Uskoisin, että jotain kuitenkin kokoelmaankin päätyy. Joskus messuille mennessä on uskotellut itselleen, että varmaan muutama uusi väri on ilmestynyt mutta Attitude baitsin tai Huntyard Berraksen hyllyt on aiheuttanut omassa lompakossa melkoisen pyörteen kun uusia värejä on ilmestynnyt kymmeniä kerralla. Kakspiippunen juttu, toisaalta toivoo runsaasti uusia värejä ja sitten toisaalta toivoo vain muutamia jotta rahat lompakossa säästyisi.

Nähdään messuilla perjantaina....